tirsdag 21. desember 2010

Koh Samui og Phi Phi

Helluuuu!

Her er vi igjen!
Tirsdag, onsdag og torsdag gjorde vi igrunn ikke saa masse.. Det samme kan sies om alle tre dagene: Jobba med brunfarga, og spiste mat og drakk ol :-)

Fredag leide vi oss den scooteren som passa oss best, nemlig den rosa! Og fikk oss verdens kuleste hjelmer ;-)


Turen starta fra Lamai Beach mot vannfallene. Vi begynte fint i ca 30km/t, saa fort turte Mari aa kjore. Helt til hun fant ut at det var lettere aa kjore littegranne fortere, saa vi avanserte til 50 km/h :-)
Den forste stoppen vi gjorde var ved elefantridning. Fikk oss ei 45 aar gammel elefant med eier, og dura avgaarde! (Saa fort man kan dure med en elefant....) En litt humpete, men morsom tur gjennom jungelen.

Da vi var ferdige med det reiste vi videre mot to av vannfallene. Vi hoppa opp paa en Hilux som kjorte oss over steiner, elver, humper og bratte bakker.
Vi dro til vannfall1 og vannfall2 og kikka litt, for vi kjorte videre. Naa gikk turen mot Big Buddha. Da vi nesten var framme, kom en jaevla idiot av en turist og kjorte oss nesten ned. Dumme dumme mann! Ikke vaar feil, og gaar absolutt ikke ann aa legge skylda paa kvinnelig sjaafor i dette tilfellet! Kom oss fint unna. Vi saa paa Big Buddha og trokka i oss pannekake (Linda) og mais (Mari).
Saa kjorte vi videre for aa finne solnedgangen. Rakk det akkurat, og satte oss paa en restaurant rett ved stranda.
Saa gikk turen hjem igjen, hvor vi fant oss litt mat og ol + yatzy spilling :-)

Lordag var det skikkelig ruskevaer. Regn, torden og masse bolger. Dagen gikk med til lesing og yatzy. Begynte selvfolgelig aa lekke fra taket paa rommet vaart, saa maatte finne paa en provisorisk losning..

Paa kvelden dro vi inn til Lamai for aa se paa thai-boksing. Veldig goy, og de vi heia paa vant ca alltid. Go rodt :-)
Kom en apemann etterpaa, da vi selvfolgelig ble lurt til aa ta bilde med den. Men den var veldig sot, saa var verdt pengene :-)

Gikk paa en nattklubb, og spiste mat paa Mc Donald's etterpaa. Var ubeskrivelig godt med nuggets akkurat da. Fikk posere litt med Ronald Mc Donald ogsaa :-)
Sondagen var igrunn en skikkelig sondag, der vi ikke gjorde en dritt. Spiste, sov og leste litt.
Mandag sto vi opp tiiiidlig for aa dra til Phi Phi. Tok bil, baat, buss, bil og baat igjen. Paa bussen fra Surrathani til Krabi blei vi sittende foran to dumme svensker som satt og planla hvor masse valium og gress de skulle handle og sende hjem. Veldig smart aa sitte aa snakke om...
Vel fremme fant vi oss en veskebaerer som tok oss fram til Harmony House hvor vi skulle bo. Tok litt massasje paa kvelden, og spiste litt og sovna tidlig.
I dag har vi vaert ute paa tur med en longtail baat. Dro forst til Monkey Beach og saa paa de sote apene :-)
Etter det dro vi til en bukt hvor vi bada litt fra baaten, ogsaa til en annen bukt hvor vi snorkla med masse fine fisker.


Saa dro vi til Maya Beach, ogsaa kjent som "The Beach" fra filmen med samme navn. Selvfolgelig ikke helt likt som i filmen, men veldig fint der lell :-) Kosa oss der i 5 timer, for vi dro tilbake.



Naa skal vi som vanlig ut aa finne oss litt mat :-)
See you later alligator! :-)

1 kommentar:

  1. Hei Mari!! Så morro å følge med, ser ut som dere har d helt topp :-)) håper du/dere har hatt en kjempefin jul så langt, så snakkes vi når du komme rhjem :-) må du komme og besøke meg på fjellet :-) glad i deg snuppa, have fun!!! Klemmmmm

    SvarSlett