mandag 13. desember 2010

Koh Tao og Koh Samui

Hallo!
Vi faar vel begynne med de to siste dagene i Bangkok. Etter vi skreiv forrige innlegg bestemte vi oss for aa ta en baattur paa elva, opp og ned. Var morkt, saa vi saa masse lys!

Saa tok vi oss en velfortjent fotmassasje naar vi kom tilbake til Khao San. Veldig bra!
Tirsdag sto vi opp tidlig og dro til Siam Paragon for aa treffe Ah, kona og dattera og en til. Veldig koselig aa se de igjen, men litt rart aa treffe de i Bangkok og ikke paa Svalbard. Vi var med de noen timer paa shopping paa verdens beste og billigeste kjopesenter; The Platinum Shopping Mall. Fikk og teste ut litt forskjellig mat som Ah anbefalte oss.


Paa kvelden satte vi oss paa bussen mot Koh Tao. En ganske overfylt buss, der det ikke var nok seter til alle. Heldigvis var vi smart og fikk kapra plasser :-) Etter noen trange timer paa bussen var vi framme ved fergekaia kl 04.00. Der maatte vi bare vente i tre smaa timer for baaten skulle gaa. Heldigvis ikke noe saerlig kjedelig! Men timene gikk, baaten kom og vi kom oss trygt til Koh Tao.
Der fant vi oss en bungalow (desverre ikke paa stranda, ikke at det var saa stor strand uansett...), og fikk oss hage og hund paa kjopet!


Rusla bare paa rundt der paa kvelden, og satt noen timer paa verandaen. Bestilte ogsaa provedykk til dagen etterpaa! Litt problemer med aa sove den natta, men endelig kom torsdagen og vi klare (nesten)! Instruktoren vaar (Claus fra Tyskland) ga oss en liten briefing for vi fant utstyr og dro ut med baaten. Naar vi endelig kom fram der vi skulle dykke, var det paa med utstyr og ta forste hopp ut i vannet. Vi ovde oss litt paa grunna forst for vaar sikkerhet. Saa begynte vi sakte nedstigning til 10 meter, for vi gikk opp igjen til baaten. Kjorte til en annen plass og gjorde et dykk paa 12 meter der. Var litt nervepirrende, men kjempegoy!!! Har desverre ingen bilder fra dette, siden det kanskje ikke er saa lurt aa pusle paa med kamera mens man dykker for forste gang! Men et strandbilde skal dere faa!

Da vi kom tilbake til Sairee, satte vi oss paa en restaurant for aa faa i oss litt mat, og se paa solnedgangen. Veldig fint!

Dagen etterpaa tok vi taxibaat ut til Koh Nang Yuan, for aa sole oss litt paa den fine stranda. Hadde veldig goy i vannet med aa ta masse rare bilder som dere skal faa se her :-)








Lordagen starta med daarlig vaer, saa vi begynte med lang frokost og kaffe. Da det klarna opp, fant vi ut at vi ville finne en strand. Saa vi spurte i resepsjonen der vi bor om det var en bra strand i naerheten vi kunne dra til. Og ja, det var det! Mannen ville kjore oss dit, saa vi satte oss alle tre paa en moped og dura avgaarde. Vel fremme, og forlatt, provde vi aa finne stranda. Men forgjeves.. Var ingen strand der, bare en vi ikke fikk lov til aa bade paa :-( Saa vi dro tilbake til Sairee og spiste litt mere mat heller.. Gikk paa en smell igjen! Paa kvelden maatte vi feire at Linda var ferdig med antibiotika, saa vi dro paa flammeshow og cabaret. Fantastisk goy!


Saa til dagens lille konkurranse. Hvilket kjonn har de vi er avbildet med? Vinneren faar et postkort! (Oppgi adresse)


Sondagen tok vi baaten til Koh Samui kl 10.00. Der hadde vi booka oss inn paa Samui Beach Resort paa Lamai Beach. Veldig fine rom rett ved stranda og bassenget. Fant ut at vi kunne like oss her, saa bestilte like greit 5 dager mer :-)

I dag har vi bare brukt dagen i sola, og bare kosa oss og slappa av :-) Naa skal vi straks finne oss litt middag, nam nam!
Men forst, et par bonusbilder:
Linda's favoritt"mat" her i landet; pannekake med banan og nutella :-) It makes my day!
Mari's kule knappesko! :-)

Linda ser litt brent ut i trynet etter en dag paa stranda....?
Men ser jo ikke saa ille ut egentlig da! :-)

Takk og farvel! Over og ut!

7 kommentarer:

  1. Jeg forsøker meg på konkuranse igjen jeg da, har enda ikke landa noe postkort her etter forrige... Jeg tror mari står ved ei dame, og linda ved en mann.
    Adr : Rugdevegen 25 D, 2609 Lillehammer

    Ser ut som dere har det veldig bra på tur apropo, ikke sjalu enda ;/
    Når kommer dere hjem???? Og hvor lenge skal dere evt være hjemme før dere stikker til isødet igjen?

    Kjempeklem fra oss

    SvarSlett
  2. Feil Nerli! Så må nok la noen andre prøve heller ;-) og kortet skal være på vei...

    Er i Norge igjen 12. januar. Linda drar opp 21. og Mari den 30. ca! Vil du ha en date, vennligst si fra snarest ;-)

    Og ja, har det veldig bra!!! :-)
    Klem!

    SvarSlett
  3. så hyggeli å følge me, fine bilda :) klæm a-b

    SvarSlett
  4. Ok.... JEG VIL HA EN DATE!!!!!!!!!!! ;)

    SvarSlett
  5. Det skal vi faa til! Hvertfall med Mari, siden Linda syns det er litt langt aa gaa til Lillehammer.. Hvis du ikke vil ha en road-trip da!?!? ;-)

    SvarSlett
  6. Kanksje det kanskje.???? ;) vi fårsnakke om det dag dere kommer hjem. Fikk kort fra dere apropo, tusen takk :) kos dere videre;)

    SvarSlett
  7. ser veldig ut som 2 menn.er vel nesten bare det der nede som kler seg så fint.håper jeg vant og får post kort mari=)
    hilsen trond nystad
    skinnerheia 19
    4634 kristiansand=)
    dere har utrolig mange fine bilder=)ser ut som dere koser dere masse=)

    SvarSlett