tirsdag 4. januar 2011

Phi Phi, Koh Lanta, Langkawi og Penang

Hei hopp!
Beklager at det tar litt tid med innleggene, men er ikke alltid det skjer saa masse og skrive om eller at vi gidder....:-)
Vi faar starte med lille julaften paa Phi Phi. Dagen for gjorde vi en avtale med en fisker om aa reise ut paa fisketur. Vi satte avgaarde, og etter en liten stund fikk Mari en fiskestang i haanda. Den blei ho sittende med et par timer uten aa gjore noe spesielt, og Linda fikk lov til aa sitte aa se paa... Hurra! Maanen var tydeligvis mork, saa det var lite fisk ute aa svomte, saa etter et par timer dro vi tilbake uten fisk. Og forsaavidt uten aa ha fiska.. Gikk paa en smell der! Har ikke noen bilder fra denne turen, siden det er paa det andre minnekortet som ikke Linda har tatt med seg i dag... Det kan og nevnes at kvaliteten paa resten av bildene i denne bloggen kanskje ikke er helt best, siden kameraet til Linda bestemte seg for aa klikke.. Dvs. at skjermen ikke funker lenger, saa ser ikke hva motivet er. Og Mari glemte aa ta med seg minnekortet sitt i dag.

Saa kan vi gaa videre til julaften! Vi sto tidlig opp, og dro ut for aa dykke (Mari) og snorkle (Linda). En perfekt julaften i vaare oyne :-) Vi var ute med baaten i ca 6 timer, og kosa oss masse i vannet. Saa masse fine fisker og koraller og alt anna som finnes der.







Paa kvelden var vi paa Unni's aa spiste skandinavisk julemat. Veldig godt! Klarte saa vidt aa faa litt julefolelse, selv om det ikke er saa veldig lett naar man er i tropisk klima.

1. juledag satte vi oss paa baaten til Koh Lanta. Sjekka inn paa et luksushotell i vaare oyne :-) Shoppa, sov, spiste og var paa stranda de 3 dagene vi var der. Ikke saa mye mer aa si om den saken, bortsett fra at det var fint der da! :-) Her er 2 av de 5 bildene Linda klarte aa ta paa den oya...

Den 29. desember gikk visumet vaart i Thailand ut, saa da dro vi til Langkawi for aa feire nyttaar. Det var en lang tur, som tilsammen ga oss 4 minibussturer, en biltur og en fergetur. Men tilslutt var vi framme, og etter en del leiting (og hjelp fra ei snill dame) fant vi endelig et sted aa bo. Var mye fullt, saa burde helst ha booka paa forhaandd fant vi ut. Fikk et "fint" rom der vi bodde 5 netter.
Neste dag var det daarlig vaer, saa dagen gikk med paa lesing. Paa kvelden gikk vi paa Babylon og drakk oss litt fulle. Blei med et par lokale karer paa nattklubb, og dansa og hadde det goy. Kom oss hjem i 6-tida paa morgenen, i det hanen gol :-) Nyttaarsaften sov vi lenge, spiste litt, og gikk paa Babylon igjen for aa drikke inn det nye aaret. Havna igjen paa nattklubben, og kom oss hjem i 6-tida da og!
 Forresten ikke bare i Pyramiden de har flaskehus. Doen paa Babylon.
 Nyttaarsmiddagen vaar ;-)

 Babylon
 Endelig 2011! :-)
Paa natta for vi gikk hjem hadde vi gjort en avtale med vaare to nye venner, Geraldine (Georgina) og Justin (Bieber) om at vi skulle mote de kl 1 paa stranda, saa vi sto tidlig opp 1. dag. Fant de, og ble sittende og drikke ol med de til kl 20.00, da de maatte dra. Det gjorde at det blei en tidlig kveld paa oss, siden vi var litt trotte og slitne etter en laaaang dag paa stranda ;-)


Sondagen gjorde vi igrunn ikke noe. Var daarlig vaer, saa surra paa som vanlig. Mandag reiste vi til Penang igjen med baat paa ettermiddagen. Dro tilbake til samme sted vi bodde sist, og fikk til og med samme rom :-) Saa dro vi paa overraskelsesbesok til Amy og Ben, som blei veldig glade for aa se oss igjen :-)
I dag har vi vaert paa stranda et par timer for aa jobbe litt med farga. Ogsaa har vi som vanlig vaert og spist hos Amy og Ben igjen.

Det var det. Takk og farvel! :-)

3 kommentarer:

  1. Høres ut som ein æventyr-tur! Gler me t å sjå bilda å hør meir eitterkvart - vess dåkk får "surra" dåkk heim ijænn ;-) Stekk jærne innom Bjørnøya å på retur, kaffe i massevis! Kos dåkk maksimalt siste tia! Klæm ifrå ho Venke :-)

    SvarSlett
  2. Er virkelig en eventyrtur og skal jeg si deg! :-) kommer nok et innlegg til før vi vender snuten hjem tenker jeg. (Om vi surrer oss hjem ja!)
    Ska prøve å ta en liten stopp hos deg på vei til LYB igjen, bare godsnakke litt med piloten først. Hold kaffen varm ;-) Kos deg masse du og, misunnelig! Klem fra oss :-)

    SvarSlett
  3. Hei!

    Planlegger en lignende tur, og googla fram bloggen din! :)
    Visumet mitt i Thailand utgaar i november og tenkte aa gjore det med stil: Phuket - Ko Lanta - Ko Lipe - Langkawi - Penang :-)

    Tenker aa oppholde meg en hel dag paa hver plass, med unntak av Ko Lanta og/eller Langkawi. Hva likte dere best av Ko Lanta og Langkawi?


    Mvh

    Paal

    SvarSlett